logo-vba-hi

Vroon Barona Automotive is een jonge, dynamische organisatie. Onze manier van werken is toegankelijk, persoonlijk en direct. Bij ons geen ellenlange procedures of administratieve rompslomp maar een snelle, accurate manier van werken waarbij wij streven naar optimale tevredenheid.

Hoe werkt VBA?

Ons aanbod

Wij importeren onze actuele en jonge occasions uitsluitend van kwalitatief hoogstaande leveranciers vanuit heel Europa.

Betrouwbaar

Alle occasions worden na aankomst onderworpen aan een grondige inspectie.

Altijd actueel

Op onze website vindt u altijd het actuele overzicht van onze voorraad. Als vaste klant van Vroon Barona Automotive nemen wij contact met u op zodra wij een nieuwe partij gekocht hebben. U krijgt dan de mogelijkheid de meest courante auto´s op voorhand te reserveren. Nieuwe voorraadoverzichten worden wekelijks per e-mail naar u toegezonden. Uw bestelling kunt u telefonisch of per e-mail bij ons plaatsen.

Gratis transport

De transportkosten zijn voor onze rekening! Na levering krijgt u de kans de auto´s te bekijken, alvorens over te gaan tot betaling.

Grondig gecheckt

Vóór levering onderwerpen wij uw occasions aan een laatste mechanische check. Ook het lakwerk wordt grondig geïnspecteerd. Wij staan hiermee garant voor een optimale kwaliteit en uw auto’s zijn op het poetsen na, showroom klaar.

Snel en accuraat

Via e-mail ontvangt u uw factuur, de Nederlandse kentekenbewijzen en het tijdelijk documentnummer.

Back to top